Werken bij

Wij hebben collega’s nodig!

Wij hebben collega’s nodig! Niet zomaar collega’s, maar van die echte goeie. Van die collega’s waarvan iedereen zegt: “Wow, doe mij ook van die actieve aanpakkers met twee rechterhanden”. Herkenbaar? Check onze vacatures en sluit je aan:

Laadklepmonteur (40 uur)

Handymans, opgelet: JUSTDRIVE / De Graaff Carrosserie zoekt een ochtendhumeurloze collega die van sleutelen houdt. Iemand die lekker vroeg uit de veren is, om daarna aan de slag te gaan met het monteren van laadkleppen. Zodra je collega van een chassis cabine een bakwagen heeft gemaakt ben jij de eerstvolgende in het proces. Ben je een techneut die carrosserie ervaring wil opdoen in een modern familiebedrijf, samen met een hulpvaardige hechte ploeg? Solliciteer dan nu. Misschien wel je eerste stap in een mooie carrosserie carrière!

Je werkdag…

Begint rond 7.15 met koffie. Dat bakkie maak je gelijk voor je collega’s omdat je er vroeg bent. Je ‘mini vrachtwagen’ staat al met een voorgemonteerde box klaar en wacht op de finishing touch: de laadklepmontage. Wekelijks monteer je er zo’n 6 tot 7. Reken dus op zo’n zes uurtjes per laadklep.
De airpods gaan in en op eigen tempo ga je aan de slag volgens een vast stappenplan om de laadkap te plaatsen. Je opleiding heeft De Graaf verzorgd en hier heb je je eigen werkstijl en werkwijze in gevonden. Rond lunchtijd zit alles er zo goed als zeker in.

Na je boterham ga je kabeltrekken – vandaag werk je aan een automerk wat een beetje uitdaging vergt. Leuk, zo blijf je creatief en op zoek naar oplossingen. De auto staat laag aan de grond en is verhoogd met blokken. De kabel moet richting motor en met handigheid verleng je deze en trek je de kabel door tot onder de stoel richting de accu. Yes gelukt, nu mag het kastje mag aangesloten zodat de binnenverlichting werkt. Even een snelle check: BLING, check! Weer een stap verder: het platform kan erin.

Het afstellen start na je namiddagpauze. Als de klep straks omhoog en omlaaggaat en de container rijdt eruit moet alles gelijkvloers zijn. Geen drempeltjes dus. Je zet alle puntjes op de i en levert weer vakwerk. Tot morgen!

Waar kom je terecht?

Bij De Graaff Carrosserie in Waardenburg. Wij hebben allerlei opdrachtgevers die wij helpen met de carrosserie. Klanten huren ons in omdat wij gewoon écht goed zijn in het opbouwen van autokoetswerken. We zijn niet zo groot, wel heel gezellig. De sfeer is informeel en omdat we een familiebedrijf zijn, werken we snel, slim maar vooral: samen.

Ons familiebedrijf wordt gerund door de vijfde generatie. Eindbaas William staat aan het roer, maar bazen zijn we eigenlijk allemaal. Bazen? Yup, over ons eigen werk. Je krijgt vrijheid en vertrouwen om op je eigen manier te bouwen, voor ons telt resultaat: hoe je er komt bepaal je zelf. Heb je hulp nodig? Dan is onze voorman er altijd voor vragen en je collega’s lopen graag een stap harder. We houden de lijnen graag kort en de deur open. Iedereen mag gewoon écht zichzelf zijn.

Tik jij deze boxen aan? Dan matchen we zeker:

• Je vrienden bellen jou als er een (technische) klus gedaan moet worden.
• ‘Kan niet’ ken je niet. Je gaat door tot het af, klaar, bueno is. Kortom: tot de klus geklaard is.
• Onder tijdsdruk presteer je goed, misschien word je er zelfs wel scherper van.
• Ook al sta je er nooit alleen voor, je bent zelfstandig en deelt taken slim voor jezelf in.
• Je werkt secuur en geordend. Zo blijft alles heel en veilig.
• Met een opleiding in de technische richting verdien je bonuspunten. Ook scoor je als je in je motivatie aangeeft waarom je bepaalde (levens/opleidings)keuzes hebt gemaakt, maar juist met deze ervaringen zeker weet dat je onze nieuwste sterspeler bent.

Dit krijg je van ons:

• een salaris op basis van de cao Metaal en Techniek. Afhankelijk van je ervaring bepalen we je inschaling.
• een pensioenregeling en doorgroeikansen. Hard werken belonen we graag.
• een eigen A-merk toolbox – die je zelf samenstelt en fijnzittende werkkleding.
• regelmatig leuke teamactiviteiten: van de maandelijkse frietdag tot barbecues.
• een opleiding, heb je nog niet de ervaring maar ben je technisch onderlegd, zorgen we dat je binnen no time up & running bent!

Je werkrooster

Vijf dagen per week verwachten we je. In totaal 8 uur per dag dus. Verder is het najaar altijd een stuk drukker. In deze periode verwachten we van ons hele team extra flexibiliteit en beschikbaarheid. Extra werken of een dag ruilen? Dan bieden we de mogelijkheid om op zaterdag uren te maken.

Enthousiast?

Zin om ons te versterken? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons welke (relevante) werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je graag nog leert. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

@: wdg@degraaff-carrosserie.nl