Site pictogram De Graaff Carrosserie

Stijging verkopen 2019

Precisie en investering in computersystemen hebben voor het boekjaar 2019 bij De Graaff Carrosserie B.V. geleid tot een omzetverhoging van ca. 24%. Totaal zijn er in 2019 bijna 600 voertuigen afgeleverd.

De investering in een geavanceerd automatiseringssysteem was noodzakelijk om de groei voor te blijven. De automatisering heeft betrekking op de gehele order- en administratieverwerking. Verdere groei is hiermee mogelijk zonder extra mankracht hetgeen vooral ten goede komt aan de kostprijsberekening van de gevoerde producten. “Lean six sigma” wordt structureel doorgevoerd en bewaakt.
De groei in 2019 komt vooral op het conto van de lichte Just Drive / De Graaff carrosserieën welke in eigen beheer geproduceerd worden. Een verdere groei voor 2020 en verder is dan ook voor dit product voorzien in Nederland en België. Voor de komende jaren streeft De Graaff naar een afzetvolume >1.000 stuks per jaar.
Onder het label Just Drive levert De Graaff lichtgewicht carrosserieën met zeer korte levertijden tegen een aantrekkelijke prijs. Door een uitgekiend voorraadbeheer kunnen 80% van de orders geleverd worden binnen 4 a 5 weken na ontvangst opdracht. Compleet gemonteerd met- of zonder laadklep.

Meer weten? Bel William de Graaff: 06 23 72 67 46 of mail naar wdg@degraaff-carrosserie.nl.

 

Mobiele versie afsluiten