Site pictogram De Graaff Carrosserie

Just Drive voor Adrem

Begin januari is gestart met de uitlevering van de 2e serie voertuigen voor Adrem Autoverhuur. Totaal worden er vanaf september 2018 tot en met februari dit jaar 21 Just Drive lichtgewicht carrosserieën met laadklep afgeleverd aan Adrem Utrecht en Adrem Maastricht. De carrosserieën met Dhollandia laadklep worden geleverd op totaal 3 merken chassis, allen in “enkel lucht” uitvoering om een zo hoog mogelijk nuttig laadvermogen te realiseren.

De keuze

De keuze voor De Graaff Carrosserie had de directie van Adrem in Utrecht snel gemaakt. Men was al bekend met de Just Drive lichtgewicht opbouwen welke De Graaff aan andere bedrijven in de verhuurbranche levert maar het snelle handelen en schakelen gaf de doorslag. Daarnaast heeft De Graaff Carrosserie met haar Just Drive lichtgewicht opbouw een goede naam opgebouwd als het gaat om het nakomen van afspraken. Alle auto’s zijn en worden dan ook exact op het afgesproken leveringsmoment afgeleverd. Een must daar alle details in de verhuurbranche meetellen.
De carrosserieën worden geleverd in twee verschillende hoogte maten en hebben een nuttige lengte van 4,2 meter.
Onder hat label Adrem Autoverhuur zijn twee zelfstandige ondernemingen actief te weten Adrem Utrecht en Adrem Limburg. Naast lichte bedrijfswagens verhuurt Adrem ook personenwagens.

Mobiele versie afsluiten