Site pictogram De Graaff Carrosserie

Cool Slide® by Kiesling

Cool Slide® – scheidingswand en afdichtsysteem

Cool Slide® is als een effectief afdichtingssysteem en/of als scheidingswand te gebruiken. De wand is zeer flexibel en daarmee optimaal beschermt tegen aanrijschade van bijv. heftruck of elektrische pompwagen.

Cool Slide® als afdichtsysteem

1. Het systeem wordt steeds na ieder losmoment verder in de laadruimte geschoven waardoor de te koelen ruimte steeds kleiner wordt.

2. Brandstofbesparing: Tot 40% van de koelmachine brandstof en even zoveel CO2 worden bespaard. Dit kan oplopen tot ca. 900 € op jaarbasis.

3. Zeer lichte en eenvoudige bediening, in lengterichting schuifbaar en onder het dak opklapbaar. Voor het laden wordt de wand onder het dak magnetisch bevestigd.

4. Temperatuur zekerheid door hoge isolatiewaarde. De afzonderlijke elementen zijn middels magneten met elkaar verbonden.

5. Volle beweeglijkheid.
De Cool Slide® kan vanuit iedere positie verschoven worden.

Cool Slide® als tussenschot, in lengterichting verschuifbaar:

1. De Cool Slide® scheidingswand is in lengterichting schuifbaar en opklapbaar
Tijdens het laden wordt de wand onder het dak bevestigd.
Tijdens het lossen worden de elementen in dwarsrichting verschoven

2. De temperatuur regeling in het achterste compartiment wordt zeker gesteld door een lucht motor met thermostaat of door een extra verdamper

Verdere functie:
 Voor ATP/FRC geteste carrosserieën zonder achterdeuren met Cool Slide® en volledig afsluitende laadklep (geen achterdeuren met FRC nodig).

Meer weten? Bel William de Graaff: 06 23 72 67 46 of mail naar wdg@degraaff-carrosserie.nl.

Mobiele versie afsluiten